Lover og avtaler med vekt på omstilling

Endelig kan vi arrangere Superkurshelg igjen på vanlig måte. Vi gleder oss til å se 100 engasjerte medlemmer og tillitsvalgte på Sørmarka i januar. Meld deg på kurset Lover og avtaler med vekt på omstilling.

Tidspunkt
14.01.22: kl 13:00 - 16.01.22: kl 13:00
Påmeldingsfrist
01.12.21
Sted
Sørmarka Konferansehotell
Enebakkveien 625, SIGGERUD
Pris
Gratis
Ledige plasser
21

Om arrangementet

På Superkurshelgen arrangerer vi i år fire forskjellige kurs, her kan du melde deg på kurset Lover og avtaler med vekt på omstilling.

  1. Innledning

Endrings- og omstillingsprosesser kan ha både positive og negativer effekter for virksomheter og arbeidstakere, både med hensyn til produktivitet, arbeidsinnhold, trivsel og helse. Om omstilling vil oppleves som belastning eller muligheter av den enkelte, avhenger av faktorer som selvbestemmelse, medvirking og faglig utvikling.

 

En av oppgavene til tillitsvalgte er medvirkning i de prosesser som iverksettes for å endre forhold på arbeidsplassen. Denne medvirkningen er beskrevet i avtaleverket, ikke bare som en rett til å være med i planlegging, men også som en plikt. Dette kurset skal gi våre tillitsvalgte faglig ballast og trygghet til å kunne delta aktivt i omstillingsprosesser på arbeidsplassen – med kunnskap om gjeldende lov- og avtaleverk.

 

 

  1. Målgrupper

I hovedsak tillitsvalgte på avdelings- og bedriftsgruppenivå, men medlemmer som er spesielt interesserte i temaet kan delta hvis det er plass på kurset.

 

 

  1. Krav til forkunnskaper

Det stilles ikke krav til forkunnskaper, men det vil være en fordel for kursdeltakerne å ha deltatt på kurset «Ny i FLT».

 

  1. Mål

Mål for kurset er å gi tillitsvalgte kunnskap om bruk av lov- og avtaleverk i forbindelse med omstillinger på arbeidsplassen. Videre skal deltakerne skal også få kjennskap til forskjellige former for endrings- og omstillingsprosesser, hvor man kan få hjelp og hva den enkelte kan gjøre i slike prosesser.


Les gjerne mer om kurset her: https://flt.no/artikler/kurs