Nye verktøy for tillitsvalgte

Bli med på lanseringen på Teams

Tidspunkt
01.02.22 kl 09:00 - 01.02.22 kl 10:00
Påmeldingsfrist
26.01.22
Sted
Digitalt på Teams
OSLO

Om arrangementet

FLT- tillitsvalgte gjør en viktig jobb, og vi støtter opp om arbeidet blant annet ved å lansere nye verktøy som skal gjøre hverdagen enklere. Vi lanserer nå en digital selvhjelpsportal for tillitsvalgte. I tillegg kommer nytt tillitsvalgtverktøy, og et helt nytt introkurs for alle medlemmer.


Få mer informasjon om alle nyhetene ved å melde deg på webinaret innen 26. januar. Her forteller våre rådgivere deg mer, og du har mulighet til å spørre om alt du lurer på. Ordstyrer er Karin Yrvin.
• Tillitsvalgtportalen er FLTs nye digitale selvhjelpsverktøy for tillitsvalgte. Dette er en verktøykasse hvor du finner det du trenger i vervet.
• Tillitsvalgtverktøyet er nytt. Verktøyet vil, gjennom et enkelt dashbord, gi deg oversikt over medlemmene der du er tillitsvalgt
• Intro til FLT er det nye digitale kurset for alle medlemmer. Her kan du bli kjent med FLT i ditt eget tempo, og gå på kurs når det passer for deg. Kurset er frivillig, men med litt kunnskap tror vi at du får mye mer ut av ditt medlemskap.

Meld deg på innen 26. januar